Kuhaj ukusno
s
Aidom Hajduković Kristiansen
Home » » TELEĆA KOLJENICA

TELEĆA KOLJENICA

Napisala kuhajukusno.blogspot.ba u ponedjeljak, 14. ožujka 2016. | 23:54:00





SASTOJCI za 2 osobe:

teleca koljenica
4 krompira

1 mrkva
ulje
so
biber

PRIPREMA:

1. Koljenicu dobro oprati i presjeci napola.



2. Kuhati koljenicu u pretis loncu ili u serpi dok se meso ne pocne odvajati od kostiju.




3. Odvojiti komade mesa od kostiju (moze i s kostima).

4. Oguliti krompir i mrkvu te ih isjeci.

5. U posudu staviti ulje, meso, krompir i mrkvu. Posloiti, pobiberiti i zaliti s 2 kutljace vode u kojoj se kuhalo meso.



6. Prekriti aluminijskom folijom pa peci 30 min na 250. Skinuti 
foliju i peci jos 10 min.

7. Servirati uz zelenu salatu.



SHARE

About kuhajukusno.blogspot.ba

2 komentari :