Kuhaj ukusno
s
Aidom Hajduković Kristiansen
Home » » FILETI CRVENE PASTRMKE S PIREOM OD KELERABE

FILETI CRVENE PASTRMKE S PIREOM OD KELERABE

Napisala kuhajukusno.blogspot.ba u srijeda, 20. listopada 2021. | 10:02:00

Filetirana crvena pastrmka!






SASTOJCI:

filet pastrmke

bijeli luk

peršun

maslinovo ulje

limun

so

biber

keleraba


PRIPREMA:

1. Ogulite i isijecite repu pa je skuhajte.














2.  Ribu operite i osušite kuhinjskim papirom.









3. U Posudu za pečenje stavite papir za pečenje i ribu položenu tako da kožica bude okrenuta prema dolje.



4. Napravite marinadu od limunivig soka, maslinovog ulja, bijelog luka i peršuna.



5. Premažite ribu marinadom.


6. Pecite ribu 20 minuta na 250C.


7. Dok se riba peče, pripremite pire od kelerabe tako što ćete izmiksati skuhanu kelerabu štapnim mikserom i dodati so i biber.





8. Izvadite ispečenu ribu iz rerne. 


9. Napraviti podlogu od keleraba pirea i na nju servirati ribu.




































SHARE

About kuhajukusno.blogspot.ba

0 komentari :

Objavi komentar